Header

Postadr: Postboks 109, 2607 Vingrom

kontakt@vingromil.no
 
Forsiden | Styret | Medlemsskap | Faste aktiviteter | Fotball | Sesonginfo | Om Vingrom IL    

fredag 22. januar 2021

Vingrom IL's nye løypemaskin

Torsdag 21. januar markerte Vingrom IL overtakelsen av vår nye løypemaskin!

Markeringen skjedde på skistadion samtidig med et lysløyperenn. Til stede var Trygve Owren fra Owren AS som har levert maskinen, samt Gudmund Bakken fra Sparebankstiftelsen DNB som har gitt tilskudd på kr 350.000 til maskinen. Fra idrettslaget stilte leder Steinar Fjeldberg, samt hele Løypekomiteen som bruker utrolig mange dugnadstimer (både vinter og sommer) for å skaffe oss alle de fine løypene. Løypekomiteen består av Steinar Fjeldberg, Bjørner Gundersen, Jarle Johansen, Bjørn Brusveen og Tore Hagen.

Maskinen er toppmoderne 2018-modell Prinoth Husky. Den er på alle måter mye bedre enn den gamle, både selve prepareringen, driftskostnader og ikke minst kjørekomfort og sikkerhet for de som kjører. Den kostet kr 1,6 mill. inkl. MVA. Gjennom dette har Owren AS gitt VIL et betydelig prisavslag. Vi fikk kr 325.000 i innbytte på den gamle. I tillegg til Sparebankstiftelsen DNB har Fåberg Vestfjell hytteforening gitt kr 50.000 til maskinen. I finansieringsplanen ligger også kr 240.000 i spillemidler.

Tusen takk til alle bidragsytere som gjorde det mulig for Vingrom IL å anskaffe en ny super løypemaskin!Sparebankstiftelsen DNB

Fotograf: Jarle Johansen (alle bilder i artikkelen).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar