Header

Postadr: Postboks 109, 2607 Vingrom

kontakt@vingromil.no
 
Forsiden | Styret | Medlemsskap | Faste aktiviteter | Fotball | Sesonginfo | Om Vingrom IL    

Faste aktiviteter

Treningstider 2016


Vingrom OL
Hvert år i mars arrangerer Vingrom IL i samarbeid med foreldrene i 2. klasse det tradisjonelle Vingrom-OL. Skolebarn fra bygdas forskjellige regioner (Døsen, Toppen, Korea, Døsvegen, Nordbygda, Burma, Ripa, Torpavegen, Flata, Sørbygdal) stiller opp på skolen under sine respektive faner, og marsjerer ledet av hornmusikk og tiljublet av bygdas øvrige befolkning derfra til stadion i en flott parade. Der stiller nasjonene opp, og den høytidelige åpningen finner sted - med tenning av den olympiske ild, opplesing av den olympiske ed - og høytidelige taler fra dagens mest prominente personer. Og så er lekene i gang! 

Det er langrenn i klassisk stil som er øvelsen. Til jubel og applaus går deltaker etter deltaker ut, og speakeren lar sine rundetider og øvrige kommentarer farge lydbildet mellom feiende musikk fra et høyttaleranlegg på stadion. Når deltakerne etter sine runder i lysløypa endelig kan spurte i mål, vil som regel jubelen ingen ende ta. Etter at lekene er slutt er det høytidelig premieutdeling på Samfunnshuset til applaus fra foreldre, besteforeldre og andre gjester idet disse inntar sin kaffe og sine kaker. 

Vingrom-OL er dermed en årlig kombinert sportslig og sosial dag med barna i sentrum!Dugnad
En av de viktigste oppgavene utenom de sportslige vi har i Idrettslaget, er forskjellige typer dugnader. Det er alt fra vedlikehold på anlegg, løyperydding, samt oppdrag for diverse idrettsarrangement på Lillehammer.

Vi oppfordrer derfor alle som  har mulighet om å stille seg positive enten du blir oppringt og spurt direkte eller om det legges ut forespørsler om frivillige på nettet. 

2016.01.29